Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda)
završni rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. urn:nbn:hr:167:287826
Klanac, Anita
University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Klanac, A. (2018). Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac, Anita. "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac, Anita. "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac, A. (2018). 'Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 19 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac A. Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2024 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
A. Klanac, "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826