Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode
diplomski rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. urn:nbn:hr:167:125132
Parčina, Antonija
University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Chemistry
Cite this document
Parčina, A. (2019). Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina, Antonija. "Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina, Antonija. "Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina, A. (2019). 'Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina A. Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2019 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
A. Parčina, "Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132