Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa
završni rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. urn:nbn:hr:167:958703
Ivandić, Luka
University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Ivandić, L. (2017). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703
Ivandić, Luka. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703
Ivandić, Luka. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703
Ivandić, L. (2017). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703
Ivandić L. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703
L. Ivandić, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703