završni rad
STANJE I MOGUĆNOSTI ENO I GASTRO TURIZMA POLUOTOKA PELJEŠCA
Završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:124:301403

Prcela, Sara
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Prcela, S. (2019). STANJE I MOGUĆNOSTI ENO I GASTRO TURIZMA POLUOTOKA PELJEŠCA : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:301403

Prcela, Sara. "STANJE I MOGUĆNOSTI ENO I GASTRO TURIZMA POLUOTOKA PELJEŠCA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:301403

Prcela, Sara. "STANJE I MOGUĆNOSTI ENO I GASTRO TURIZMA POLUOTOKA PELJEŠCA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:301403

Prcela, S. (2019). 'STANJE I MOGUĆNOSTI ENO I GASTRO TURIZMA POLUOTOKA PELJEŠCA : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:301403

Prcela S. STANJE I MOGUĆNOSTI ENO I GASTRO TURIZMA POLUOTOKA PELJEŠCA : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:301403

S. Prcela, "STANJE I MOGUĆNOSTI ENO I GASTRO TURIZMA POLUOTOKA PELJEŠCA : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:301403

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.