završni rad
EKOLOŠKO OZNAČAVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA
Završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:124:997936

Varkaš, Filomena
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Varkaš, F. (2020). EKOLOŠKO OZNAČAVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:997936

Varkaš, Filomena. "EKOLOŠKO OZNAČAVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:997936

Varkaš, Filomena. "EKOLOŠKO OZNAČAVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:997936

Varkaš, F. (2020). 'EKOLOŠKO OZNAČAVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 22.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:997936

Varkaš F. EKOLOŠKO OZNAČAVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 22.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:997936

F. Varkaš, "EKOLOŠKO OZNAČAVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:997936

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.