završni rad
UTJECAJ COVID 19 KRIZE NA UGOSTITELJSTVO
Završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:124:161576

Stapić, Ante
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Stapić, A. (2021). UTJECAJ COVID 19 KRIZE NA UGOSTITELJSTVO : Završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:161576

Stapić, Ante. "UTJECAJ COVID 19 KRIZE NA UGOSTITELJSTVO : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:161576

Stapić, Ante. "UTJECAJ COVID 19 KRIZE NA UGOSTITELJSTVO : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:161576

Stapić, A. (2021). 'UTJECAJ COVID 19 KRIZE NA UGOSTITELJSTVO : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 28.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:161576

Stapić A. UTJECAJ COVID 19 KRIZE NA UGOSTITELJSTVO : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:161576

A. Stapić, "UTJECAJ COVID 19 KRIZE NA UGOSTITELJSTVO : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:161576

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.