završni rad
ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI
Završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, Tina
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Rošić, T. (2021). ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, Tina. "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, Tina. "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, T. (2021). 'ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 18.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić T. ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 18.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

T. Rošić, "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.