prikaz prve stranice dokumenta ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU
Diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:124:337218

Blajić, Ana
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Blajić, A. (2021). ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU : Diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:337218

Blajić, Ana. "ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:337218

Blajić, Ana. "ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:337218

Blajić, A. (2021). 'ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:337218

Blajić A. ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU : Diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:337218

A. Blajić, "ODNOS IZMEĐU USMJERENOSTI NA ODRŽIVOST I PODUZETNIČKIH NAMJERA STUDENATA TURIZMA EKONOMSKOG FAKULTETA U SPLITU : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:337218

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.