diplomski rad
Fitokemijske karakteristike i primjena meda u farmakognoziji
diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:167:159975

Aljinović, Dajana
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju
Sveučilište u Splitu
Medicinski fakultet

Citirajte ovaj rad

Aljinović, D. (2015). Fitokemijske karakteristike i primjena meda u farmakognoziji : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:159975

Aljinović, Dajana. "Fitokemijske karakteristike i primjena meda u farmakognoziji : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:159975

Aljinović, Dajana. "Fitokemijske karakteristike i primjena meda u farmakognoziji : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:159975

Aljinović, D. (2015). 'Fitokemijske karakteristike i primjena meda u farmakognoziji : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:159975

Aljinović D. Fitokemijske karakteristike i primjena meda u farmakognoziji : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:159975

D. Aljinović, "Fitokemijske karakteristike i primjena meda u farmakognoziji : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:159975

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.