prikaz prve stranice dokumenta SPME-GC-MS analiza sira iz mišine
Rad dostupan nakon 2023-12-15
završni rad
SPME-GC-MS analiza sira iz mišine
završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:167:451149

Uremović, Ivana
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Uremović, I. (2021). SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149

Uremović, Ivana. "SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149

Uremović, Ivana. "SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149

Uremović, I. (2021). 'SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 24.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149

Uremović I. SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 24.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149

I. Uremović, "SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.