diplomski rad
Povezanost između mediteranske prehrane i razine krajnjih produkata glikacije u koži studenata
Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:171:815090

Polić, Nikolina
Sveučilište u Splitu
Medicinski fakultet
Javno zdravstvo

Citirajte ovaj rad

Polić, N. (2019). Povezanost između mediteranske prehrane i razine krajnjih produkata glikacije u koži studenata (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:815090

Polić, Nikolina. "Povezanost između mediteranske prehrane i razine krajnjih produkata glikacije u koži studenata." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:815090

Polić, Nikolina. "Povezanost između mediteranske prehrane i razine krajnjih produkata glikacije u koži studenata." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:815090

Polić, N. (2019). 'Povezanost između mediteranske prehrane i razine krajnjih produkata glikacije u koži studenata', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:815090

Polić N. Povezanost između mediteranske prehrane i razine krajnjih produkata glikacije u koži studenata [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:815090

N. Polić, "Povezanost između mediteranske prehrane i razine krajnjih produkata glikacije u koži studenata", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:815090

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.