završni rad
Stevija kao prirodni zaslađivač
Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović, Ivana
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Tatarović, I. (2016). Stevija kao prirodni zaslađivač (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović, Ivana. "Stevija kao prirodni zaslađivač." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović, Ivana. "Stevija kao prirodni zaslađivač." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović, I. (2016). 'Stevija kao prirodni zaslađivač', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović I. Stevija kao prirodni zaslađivač [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

I. Tatarović, "Stevija kao prirodni zaslađivač", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.