pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2834,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Agić, Alma; Badanjak Sabolović, Marija; Bečić, Ervina; Bečić, Fahir; Begović, Mario; Brnčić, Mladen; Brzović, Petra; Čaušević, Benjamin; Dedić, Samira; Druško, Ivana; Dumičić, Gvozden; Durmišević, Jasmin; Dvojković, Krešimir; Džaferović, Aida; Fehir Šola, Katarina; Fiket, Željka; Generalić Mekinić, Ivana; Gruevska, Nevena; Gvozdić, Vlatka; Hasanbašić, Dženana; Hodžić, Belma; Horvat, Daniela; Horvat, Filip; Hrnjica, Azira; Ibrahimagić, Amir; Idrizović, Emina; Isaković, Senita; Ivančević, Petra; Jukić, Huska; Kanižai Šarić, Gabriella; Karahmet, Enver; Kašaj, Mirjana; Knežević, Nada; Kovač, Ćamka; Kovačević Babić, Marija; Lenardić Bedenik, Mirjana; Majetić, Matej; Majić, Ivana; Marović, Roko; Milijašević-Marčić, Svetlana; Muratagić, Ejla; Ničević Grassino, Antonela; Ninčević Runjić, Tonka; Novosel, Dragan; Podrug, Roko; Popović, Marijana; Potočnik, Ivana; Prga, Ivana; Puntarić, Dinko; Rimac Brnčić, Suzana; Runjić, Marko; Skroza, Danijela; Smailović, Ajla; Šantić, Ivona; Šimat, Vida; Šut, Amila; Tabaković, Mustafa; Tahmaz, Jasmina; Urlić, Branimir; Veršić Bratinčević, Maja; Vidosavljević, Domagoj; Vidosavljević, Marina; Vorgić, Pamela",,,,,,,, morest:475,thesis,"Nekonvencionalni proizvodi ribarstva i njihov potencijal za industiju","Begura, Vanesa",,,,,,,, morest:490,thesis,"Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis)","Zalović, Patricia",,,,,,,, morest:482,thesis,"Bioluminiscencija morskih bakterija","Lučev, Mila",,,,,,,, morest:478,thesis,"Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika","Jelušić, Katarina",,,,,,,, morest:474,thesis,"Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera","Radelić, Dilajla",,,,,,,, morest:506,thesis,"Utjecaj sezonskog rasta i metode ekstrakcije na antioksidacijski potencijal alge Halopteris scoparia","Šiljić, Marija",,,,,,,, ktfst:1323,thesis,"Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans","Grubeša, Jelena",,,,,,,, ktfst:1223,thesis,"Antimikrobni učinak Padina pavonica i odabranih fenolnih spojeva na patogene bakterije","Periša, Karmen",,,,,,,, morest:523,dissertation,"UTJECAJ SEZONE RASTA NA KEMIJSKI SASTAV I BIOLOŠKI POTENCIJAL ODABRANIH VRSTA SMEĐIH ALGI IZ JADRANSKOG MORA","Čagalj, Martina",,,,,,,, morest:501,thesis,"Morfološka i biološka obilježja alohtone vrste Dictyota cyanoloma Tronholm, De Clerck, A. Gomez-Garreta, Rull Lluch, 2010 na području Splita","Krajina-Roso, Celestin",,,,,,,, ktfst:1120,thesis,"Antimikrobni učinak smjese ekstrakta lista kupine i odabranih fenolnih spojeva na patogene bakterije","Krivić, Ivona",,,,,,,, morest:426,thesis,"Određivanje paralitičkih toksina školjkaša","Franceschi, Luka",,,,,,,, morest:414,thesis,"Opasnost kod plasmana proizvoda ribarstva i njihova kontrola","Bućan, Josipa",,,,,,,, morest:412,thesis,"Sukcesija obraštaja na mrežnom tegu u kaveznom uzgoju lubina Dicentrarchus labrax (Linnaeus, 1758)","Buterin, Marko",,,,,,,, ktfst:1022,thesis,"Biološki potencijal odabrnih crvenih algi","Nikolov, Nikolina",,,,,,,, ktfst:1018,thesis,"Antioksidacijski potencijal kupine","Rašić, Tonka Mirjana",,,,,,,, morest:380,thesis,"Izolacija morskih kvasaca i primjena u pivarstvu","Puškarić, Petar",,,,,,,, ktfst:996,thesis,"Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani","Lucić, Nina",,,,,,,, morest:329,thesis,"Bioaktivni spojevi morskog podrijetla","Gazdić, Lucija",,,,,,,, morest:330,thesis,"Električni organi morskih vrsta riba","Knežević, Ana Maria",,,,,,,, morest:333,thesis,"Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva","Paraman, Tončica",,,,,,,, morest:332,thesis,"Valorizacija nusproizvoda riboprerađivačke industrije","Marjan, Nikolina",,,,,,,, ktfst:1035,thesis,"Fenolni sastav plodova roda Rosa","Bumbak, Josipa",,,,,,,, ktfst:890,thesis,"Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.)","Botić, Viktorija",,,,,,,, ktfst:878,thesis,"Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje","Mateljak, Gabrijela",,,,,,,, morest:152,thesis,"Plivaći mjehur i kontrola plovnosti kod riba","Kučina, Matea",,,,,,,, morest:131,thesis,"Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi","Radelić, Dilajla",,,,,,,, morest:237,thesis,"Proizvodnja biovodika pomoću mikroalgi","Radoš, Nikolina",,,,,,,, morest:136,thesis,"Smanjenje ulova neciljanih vrsta u ribolovu parangalima","Crmarić, Petar",,,,,,,, morest:138,thesis,"Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.","Birčić, Ivana",,,,,,,, morest:174,thesis,"Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama","Meić, Melita",,,,,,,, morest:172,thesis,"Utjecaj biljnih ekstrakata na rast patogenih bakterija u hrani","Miladinović, Jelena",,,,,,,, ktfst:675,thesis,"Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane","Bumbak, Josipa",,,,,,,, ktfst:677,thesis,"Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis","Rašić, Tonka Mirjana",,,,,,,, morest:82,thesis,"Tumorski virusi","Jakelić, Petra",,,,,,,, ktfst:700,thesis,"Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera","Grbavac, Marijana",,,,,,,, morest:105,thesis,"Virusne infekcije u akvakulturi","Brzica, Anđela",,,,,,,, morest:80,thesis,"Utjecaj postulovne manipulacije na senzorska svojstva kozica","Jurić-Šolto, Toni",,,,,,,, morest:232,thesis,"Bioaktivne komponente jadranskih algi","Bačkov, Lucija",,,,,,,, morest:59,thesis,"Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla","Matulić, Antea",,,,,,,, morest:57,thesis,"Tradicionalne i moderne tehnologije mariniranja ribe","Cvitković, Nika",,,,,,,, pmfst:155,thesis,"Određivanje hlapljivih spojeva ribljih ulja","Gujinović, Milana",,,,,,,, pbf:2777,dissertation,"Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)","Šimat, Vida",,,,,,,,