undergraduate thesis
ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI
Završni rad
Split: University of Split, Faculty of economics Split, 2021. urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, Tina
University of Split
Faculty of economics Split

Cite this document

Rošić, T. (2021). ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, Tina. "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of economics Split, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, Tina. "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of economics Split, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić, T. (2021). 'ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of economics Split, accessed 25 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Rošić T. ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of economics Split; 2021 [cited 2022 May 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

T. Rošić, "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of economics Split, Split, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960

Please login to the repository to save this object to your list.