završni rad
SPECIFIČNOSTI SEZONSKOG UGOSTITELJSKOG OBRTA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU
završni rad

Ana Ercegovac (2016)
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet
Citirajte ovaj rad

Ercegovac, A. (2016). SPECIFIČNOSTI SEZONSKOG UGOSTITELJSKOG OBRTA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:665218

Ercegovac, Ana. "SPECIFIČNOSTI SEZONSKOG UGOSTITELJSKOG OBRTA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:665218

Ercegovac, Ana. "SPECIFIČNOSTI SEZONSKOG UGOSTITELJSKOG OBRTA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:665218

Ercegovac, A. (2016). 'SPECIFIČNOSTI SEZONSKOG UGOSTITELJSKOG OBRTA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 17.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:665218

Ercegovac A. SPECIFIČNOSTI SEZONSKOG UGOSTITELJSKOG OBRTA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2016 [pristupljeno 17.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:665218

A. Ercegovac, "SPECIFIČNOSTI SEZONSKOG UGOSTITELJSKOG OBRTA NA PRAKTIČNOM PRIMJERU : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:665218