završni rad
STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA
završni rad

Ana Ferić (2016)
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet
Podaci o radu
NaslovSTANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA : završni rad
AutorAna Ferić
Voditelj/MentorLjudevit Pranić (mentor)
Ključne riječiEnološki turizam Toskana razvoj
Ustanova koja je dodijelila akademski/stručni stupanjSveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet
MjestoSplit
Država obraneHrvatska
Znanstveno područje, polje, granaDRUŠTVENE ZNANOSTI
Ekonomija
Trgovina i turizam
Vrsta studijastručni
Stupanjstručni
Naziv studijskog programaTurističko poslovanje
Akademski / stručni nazivstručni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) ekonomije
Kratica akademskog / stručnog nazivabacc. oec
Vrsta radazavršni rad
Jezik hrvatski
Datum obrane2016-09
Ključne riječi na drugom jeziku (engleski)Oenological tourism Tuscany development
Vrsta resursatekst
Prava pristupaRad u otvorenom pristupu
Uvjeti korištenja radahttp://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
URN:NBNhttps://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162916
PohranioIvana Gizdić