diplomski rad
Antioksidacijska svojstva začinskog bilja
diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:167:995032

Crnjac, Anita
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Crnjac, A. (2020). Antioksidacijska svojstva začinskog bilja : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:995032

Crnjac, Anita. "Antioksidacijska svojstva začinskog bilja : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:995032

Crnjac, Anita. "Antioksidacijska svojstva začinskog bilja : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:995032

Crnjac, A. (2020). 'Antioksidacijska svojstva začinskog bilja : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:995032

Crnjac A. Antioksidacijska svojstva začinskog bilja : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:995032

A. Crnjac, "Antioksidacijska svojstva začinskog bilja : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:995032

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.