Birčić, I. (2020). Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678
Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678
Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678
Birčić, I. (2020). 'Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678
Birčić I. Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678
I. Birčić, "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678